Ajankohtaista

Meillä on käytössä myös nettiajanvaraus!

29.1.2018

Hei, tiesithän, että meillä on myös käytössä nettiajanvaraus! Osoitteessa https://www.fysios.fi/ voit varata ajan fysioterapiaan. Jos olet harkinnut ajanvarausta fysioterapeutille, klikkaa itsesi osoitteeseen sekä valitse itsellesi sopiva... Lue lisää »

Mielenkiintoisia uutisia: Fysioksen ja Helena Mirandan Kipuseminaari keväällä Lappeenrannassa!

25.1.2018

Yli miljoona suomalaista kärsii kroonisesta kivusta. Kipua on kaikilla, lapsilla, nuorilla ja aikuisilla. Krooninen kipu heikentää merkittävästi siitä kärsivän elämänlaatua. Se vaikeuttaa jokapäiväistä elämää, työntekoa ja... Lue lisää »

Uutta! Personal Training -valmennusta fysioterapeuttisella otteella!

23.1.2018

UUTTA! Palvelutarjontamme on monipuolistunut Personal Training -valmennuksella! Personal trainerimme ovat myös fysioterapeutteja, joten valmennuksissa huomioidaan mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat sekä pyritään ehkäisemään... Lue lisää »

Olemme olleet mukana kehittämässä Physilect-ohjelmistoa, joka tukee fysioterapiaharjoittelua visuaalisen palautteen avulla.

18.1.2018

Pelillistäminen on levinnyt nopeasti sosiaalisen median ja sovellusten maailmasta osaksi palveluiden suunnittelua. Hyvin toteutettuna pelillistäminen on myös erinomainen motivoimisen keino. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii fysioterapian... Lue lisää »

Ilmoittaudu mukaan kevään 2018 ryhmiimme Lappeenrannassa ja Imatralla!

27.12.2017

Kevään 2018 ryhmämme on nyt julkaistu! Tutustu kevään ryhmiimme täällä! Ilmoittaudu nopeasti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti! Lisätietoja saat toimistoistamme Lappeenranta p. 010 237 7044 ja Imatra p. 010 237... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 8 Seuraava »
  • Suomen fysioterapiayhdistys
  • Fysi ry
  • Respecta Active