Asiantuntevat fysioterapiapalvelut Lappeenrannassa, Joutsenossa ja Imatralla

Fysios Lappeenranta ja Imatra on monipuolinen fysioterapiapalveluja tarjoava yritys. Meiltä ovat löytäneet avun niin vammoista kuntoutuvat,  tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsivät kuin urheilijat ja diabeetikotkin. Tarjoamme palveluja myös neurologisten sairauksien kuntoutukseen lapsille, nuorille ja aikuisille sekä vaikeavammaisten kuntoutukseen. Meiltä löytyvät myös erilaiset apuvälineet, lymfaterapeutin, toimintaterapeutin konsultaatiot jne. yhteistyökumppaneidemme avustuksella. Järjestämme myös fysioterapeuttisia pienryhmiä, kuten PhysioPilates, Niska-selkäryhmä, Kunnon ikä -tasapainoryhmä ja Muistiryhmä. Meiltä löydät myös Personal Training -valmennusta.

Fysioterapia

Palveluihimme kuuluu fysioterapia, johon sisältyy niin OMT (ortopedinen manuaaliterapia), nikama- ja nivelkäsittelyt, terapeuttinen harjoittelu, kinesioteippaus, liikunnanohjaus sekä hieronta. Voit ostaa meiltä myös hieronta- tai hoitolahjakortteja. Teemme myös diabetes-ohjausta, Firstbeat Hyvinvointianalyysia ja Energiatestiä.

Erikoisfysioterapia, ammattitaitoinen henkilökuntamme sinua varten

Tarjoamme myös fysioterapian erityispalvelut, joihin kuuluu mm. tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, OMT-fysioterapia, neurologinen vaikeavammaisten kuntoutus, työfysioterapiapalvelut, muistikuntoutus, psykofyysinen fysioterapia, lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia ja leikkausten ja murtumien jälkeinen kuntoutus

Ohjatut tunnit

Tarjoamme myös kattavan valikoiman erilaisia ohjattuja tunteja (kuten PhysioPilates, Niska-selkäryhmä, Kunnon Ikä -tasapainoryhmä ja Muistiryhmä, neurologiset erityisryhmät) sekä tilausryhmiä (esimerkiksi tyky-/ tyhyliikunta tai elämysliikunta, tyky-päivien ohjelmalliset sisällöt). Meiltä löydät myös Personal Training -valmennusta.

Ohjausta ja neuvontaa

Voit varata ajan fysioterapiaan myös saadaksesi neuvoja ja ohjeita liikkumisen ongelmiin, apuvälineasioihin tai oman kunnon kohentamiseen. Muistiongelmiin liittyvissä asioissa, palveluistamme ja kuntoutusmahdollisuuksista saat neuvoja muistikoordinaattori Pälvi Liezéniltä. Voit tulla vastaanotolle lähetteellä tai ilman. Opastamme sinua tarvittaessa myös kuntoutushakemuksiin liittyvissä asioissa.

Voit myös varata ajan yksilölliseen fysioterapeuttiseen tutkimukseen ja toimintakyvyn kartoitukseen, josta saat kirjallisen lausunnon suosituksineen, esim. lääkärissäkäyntiä tai kuntoutussuunnitelman laatimista varten.

Lue lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

fysioterapia

Suosittele meitä

  • Suomen fysioterapiayhdistys
  • Fysi ry
  • Respecta Active