Toimipisteemme Lappeenrannassa Lauritsalassa, Sammonlahdessa ja Kauppakadulla, Imatralla Lappeentiellä ja Joutsenossa Keskuskadulla

Toimipisteemme sijaitsevat Lauritsalassa, Sammonlahdessa,  Lappeenrannan keskustassa sekä Imatralla Imatrankoskella ja Joutsenossa Keskuskadulla. Sammonlahdessa, Lauritsalassa ja Imatralla on harjoittelusali runsain harjoitusvälinein (HUR-kuntosalilaitteet, LHT-laitteet). Sammonlahdessa on myös erillinen liikuntasali ryhmiä varten.

Toimipisteissämme on isot ja yksilölliset hoitohuoneet, joissa kaikissa on kapeat hoitopöydät ja kuudessa huoneessa vielä lisänä leveät hoitopöydät neurologisen kuntoutuksen tarpeita ajatellen. Toimipisteissä toteutetun fysioterapian lisäksi teemme kotikäyntejä Lappeenrannan ja Imatran kaupunkien sekä lähikuntien alueelle aina Parikkalaan asti.

Kuntosalilaitteemme sopivat myös pyörätuolinkäyttäjälle. Käytössämme on kaksi kattonostinta, juoksumatto ja painokevennetyn kävelyn harjoittelumahdollisuus. Meille on helppo tulla. Toimimme katutasossa, portaita ei ole, pysäköintipaikat ovat lähellä ja niitä on riittävästi. Toimitiloissamme on inva-WC.

Lauritsalan toimipiste

Lauritsalan toimipisteessä on kuusi hoitohuonetta ja salin käsittävä toimitila. Harjoittelusalissamme on HUR-kuntosalilaitteet ja LHT-laitteet. Toimipisteellämme on myös moottoroitu kävelymatto kuntotestaukseen ja harjoitteluun, kuntopyörä, kattonostin ja painokevennetyn kävelyn harjoitusmahdollisuus. Käytössämme on motomed.

Lauritsala Lauritsala

Sammonlahden toimipiste

Sammonlahden toimipisteemme käsittää seitsemän hoitohuonetta ja salin samanlaisin HUR- kuntosalilaittein kuin Lauritsalassakin. Myös Sammonlahdessa on painokevennetyn kävelyharjoittelun mahdollisuus. Tämäkin toimitilamme soveltuu erittäin hyvin tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja neurologisen fysioterapian tarpeisiin. Lisäksi meillä on erillinen ryhmäliikuntasali ja harjoituskeittiö. Toimipisteellämme on myös motomed harjoituslaite sekä nojapuut kävelyharjoitteluun.

Sammonlahti Sammonlahti kahvakuula hoitopöytä

Kauppakadun toimipiste

Kauppakadun toimipiste käsittää odotustilat ja hyvin varustellut kaksi hoitohuonetta, harjoittelusalin sekä leveän ja kapean hoitopöydän. Toimitila on katutasossa.

Kauppakatu  Kauppakatu

Imatran toimipiste,  Fysios Imatra

Voit varata ajan OMT-fysioterapiaan Timo Suikille, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan Jyrki Vallelle tai Satu Kovaselle. Ikääntyneiden fysioterapiassa tai neurologisessa fysioterapiassa sinua palvelevat fysioterapeuttimme Katja Valkeavuo, Anna Jäppinen ja Satu Kovanen. Toimimme osoitteessa Lappeentie 14. Imatran Manuaalisessa terapiassa on kuusi hoitohuonetta ja hyvä harjoittelusali sekä vahva tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistunut henkilökunta.

Imatralla meillä Lappeenrannan Kuntoutus Oy:lla on käytössä ikääntyneiden fysioterapiaa ja neurologista fysioterapiaa varten hyvinvarustellut kaksi hoitohuonetta leveällä ja kapealla hoitopöydällä sekä harjoittelusali. Toimitila on katutasossa, Inva Wc.

           

Joutsenon toimipiste, Fysios Joutseno

Vuoden 2018 alusta alkaen toimimme Joutsenossa osoitteessa Keskuskatu 7. Joutsenossa työskentelevät fysioterapeutit Anne-Leena Aarnio ja Jouni Ropponen. Joutsenon palveluita ovat fysioterapia lääkärin lähetteellä tai ilman, leikkausten ja murtumien jälkeinen fysioterapia, faskia- eli lihaskalvokäsittelyt, LymphaTouch-alipainehoito, fysikaalinen terapia, hieronta, kinesioteippaus, akupunktio, asentohuimauksen tutkiminen ja hoito, McKenzie- eli MDT-terapia, fysioterapia omaishoidon palveluseteleillä, Kelan vaikeavammaisten lääkinnällinen kuntoutus, veteraanikuntoutus, fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta, työfysioterapeutin palvelut ja Personal Training -valmennus. Joutsenon terapeutit tekevät myös kotikäyntejä. Heille voit varata aikaa soittamalla numeroon 010 237 7059.

Lähetä meille palautetta ja kysymyksiä

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Suosittele meitä

  • Suomen fysioterapiayhdistys
  • Fysi ry
  • Respecta Active