FYSIOS Lappeenrannan Kuntoutus Oy - henkilökunta

Työskentelemme tarvittaessa  eri toimipisteillä Lappeenrannassa ja Imatralla. Saat tarkempaa tietoa ajanvarauksen yhteydessä.

Yrityksemme yhteyshenkilö

Sähköpostiosoitteemme: info.lappeenranta@fysios.fi

Yrityksemme yhteyshenkilö on fysioterapeutti Satu Nousiainen, puh. 010 237 7044.
Email: satu.nousiainen(at)fysios.fi tai info.lappeenranta@fysios.fi. Muut fysioterapeuttimme tavoitat ajanvarausnumeroistamme tai sähköpostitse osoitteella: etunimi.sukunimi(at)fysios.fi ilman ä ja ö pisteitä ja heittomerkkejä nimiemme yhteydessä.

Henkilökunta

Olli Nousiainen, fysioterapeutti OMT, työfysioterapeutti, tuki- ja liikuntaelinsairauksien erikoistuminen, asiantuntijafysioterapeutti.

Satu Nousiainen

Satu Nousiainen, toimitusjohtaja, fysioterapeutti YAMK ja Bobath, neurologisen fysioterapian erikoistuminen, työfysioterapian erikoistuminen, erityisryhmät, selkäydinvammakuntoutus.

Pälvi Lietzén

Pälvi Lietzén, Lauritsalan toimipisteen vastaava fysioterapeutti. Muistikoordinaattori, TunteVa-hoitaja. Geriatrisen fysioterapian erityisosaaja, ikäihmisten  fysioterapian erikoistuminen, muistikuntoutus, fysiokimppa, tasapaino-ja muistiryhmät. , Respecta-Juzo lääkinnällisten tukisukkien mittaus ja Kotikuntoutushankkeen yhteyshenkilö, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia.

Kalle Laine

Kalle Laine, fysioterapeutti, tuki- ja liikuntaelinsairaudet, akupunktio, leikkausten jälkeinen kuntoutus, diabeteksen hoidon ja ehkäisyn erikoistumiskoulutus, nikama- ja nivelkäsittelyt. Respecta Juzo-lääkinnällisten tukisukkien mittaus ja tilaukset sekä Respecta - pienapuvälineet ja Firstbeat Hyvinvointianalyysi.

Tekonivel-, endoproteesioperaatioiden kuntoutus, Coxan asiantuntija- ja yhteistyöverkoston fysioterapeutti. Ehlers-Danlos-fysioterapia.

Leena Roivainen

Leena Roivainen,  fysioterapeutti neurologinen erikoistuminen ja Bobath-erik. Neurologinen- ja tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, aivohalvaus- ja selkäydinvammakuntoutus, painokevennetty kävelyharjoittelu. 

Sari Soutukorva, työfysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja (tasot I-III), FIHF Personal Trainer -kouluttautuva. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, PhysioPilates -yksilöohjaus ja -pienryhmät, Firstbeat Hyvinvointianalyysi, Energiatesti, työhyvinvointitoiminta, työfysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta, työhyvinvointipäivien sisällön toteutus ja luennot. Äitiys- ja perhevapaalla helmikuun lopusta 2018 alkaen.

Marja Vuorinen

Marja Vuorinen, Sammonlahden toimipisteen vastaava fysioterapeutti, tuki-ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia erikoistuminen, akupunktio, personal trainer, ikäihmisten fysioterapia, inkontinenssifysioterapia, kuntosaliohjaus, ryhmät, Firstbeat Hyvinvointianalyysi, Energiatesti, ravintoneuvonta, Respecta Juzo lääkinnällisten tukisukkien mittaus sekä Respecta-pienapuvälineiden tilaus.

Johanna Tuosa

Johanna Tuosa, fysioterapeutti, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, ikäihmisten fysioterapia, TunteVa-hoitaja, neurologinen fysioterapia, ryhmät, seikkailu- ja eräopas, niska-selkäryhmät, liikunnalliset tykypäivät sisältöineen, kuntotestaukset, Firstbeat Hyvinvointianalyysi, Energiatesti, kotikuntoutushanke.

Anne Vauhkonen

Anne Vauhkonen, fysioterapeutti Bobath-erik., PhysioPilates-ohjaaja (taso I). Neurologinen ja ikääntyneiden fysioterapia, selkäydinvammakuntoutus, erityisryhmät, PhysioPilates-ryhmät.

Riku Vattukumpu, fysioterapeutti. Riku suorittaa OMT-fysioterapian erikoistumisopintoja. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, nivelongelmien kuntoutus, leikkausten jälkeinen fysioterapia.

Jenny Ruotsalainen  

Jenny Ruotsalainen, Keskustan toimipisteen vastaava fysioterapeutti, fysioterapeutti Bobath. Neurologinen fysioterapia, ikääntyneiden fysioterapia, erityisryhmät, kahvakuularyhmät, Firstbeat Hyvinvointianalyysi, TunteVa-muistihoitaja.

Anna Jäppinen, fysioterapeutti, Imatran toimipisteen vastaava fysioterapeutti. Lasten, nuorten ja aikuisten neurologinen fysioterapia, selkäydinvammakuntoutus, kehitysvammaisten kuntoutus. Ikääntyneiden fysioterapia, kotikuntoutushanke.

Imatran toimipisteen neurologinen fysioterapia ja ikääntyneiden fysioterapia Imatralta Parikkalaan.

 

Katja Valkeavuo, fysioterapeutti. Ikääntyneiden fysioterapia, TunteVa-hoitaja, geriatrinen erikoistuminen, muistia tukeva fysioterapia, Firstbeat Hyvinvointianalyysi.

Imatran toimipiste, Imatran ja Ruokolahden alueen kotikäynnit. Omaishoidon palvelusetelikuntoutus Imatralla ja Ruokolahdella.

Satu Kovanen, fysioterapeutti.

Imatran alueen ikääntyneiden fysioterapian kotikäynnit, omaishoidon palvelusetelikuntoutus Imatralla.

Heidi Pohjonen

Heidi Pohjonen, fysioterapeutti. Geriatrisen fysioterapian erityisosaaja, ikääntyneiden fysioterapia, tasapainoryhmät, TunteVa-muistihoitaja, Respecta Juzo lääkinnällisten tukisukkien mittaus, Kotikuntoutushanke.

Pia Alanko Pia Alanko, fysioterapeutti Bobath. Akupunktio, lasten, nuorten ja aikuisten neurologinen fysioterapia, kehitysvammaisten kuntoutus, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, tasapainoryhmät, Respecta Juzo -tukisukkien mittaukset. Lasten monimuotoryhmterapia sekä fysioterapiaryhmät.

Marja Taskula. Fysioterapeutti. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien- ja neurologinen fysioterapia, ryhmäliikunta, erityisryhmät, Sammonlahden niska-selkä-, kahvakuula- ja junioriryhmät. Urheilufysioterapia, Firstbeat Hyvinvointianalyysi.

Saija Näkki

Saija Hjerppe, fysioterapeutti. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, neurologinen fysioterapia, ikääntyneiden ja muistisairaiden fysioterapia, tasapainoryhmät, TunteVa- muistihoitaja. Kotikuntoutushanke. Perhevapaalla syksyyn 2018 saakka.

Titta Pölkki

Titta Pölkki, fysioterapeutti. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien erikoistuminen, ikääntyneiden fysioterapia, neurologinen fysioterapia.

Hanna Tunkara

Hanna Tunkara, fysioterapeutti Bobath. Neurologinen- ja ikääntyneiden fysioterapia, selkäydinvammakuntoutus, painokevennetty kävelyharjoittelu.

Petri Salopelto

Petri Salopelto, Lauritsalan toimipisteen toimistoavustaja

Elina Kultanen, Sammonlahden toimipisteen toimistoavustaja.

Rekry/kiinnostaisiko työskentely meillä?

Laita hakemus, mieluiten sähköpostilla osoitteeseen: info.lappeenranta@fysios.fi
Lisätietoja saat numerosta 044 223 2378 / Satu Nousiainen.

Haluatko työharjoitteluun meille?

Otamme työharjoitteluun pääsääntöisesti valmistuvan fysioterapiakurssin opiskelijoita. Opiskelijoiden ohjauksen yhteyshenkilönämme toimii fysioterapeutti Satu Nousiainen, puh. 044 223 2378. tai satu.nousiainen(at)fysios.fi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä meille palautetta ja kysymyksiä

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Suosittele meitä

  • Suomen fysioterapiayhdistys
  • Fysi ry
  • Respecta Active